Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων

Σχολής Αφηγηματικής Τέχνης

Το «Κέντρο Λόγου και Τεχνών Τεχνοδρόμιο» συνεχίζοντας τη συνεργασία του με το «Κέντρο Μελέτης και Διάδοσης Μύθων και Παραμυθιών» ανακοινώνει την έναρξη της λειτουργίας του δεύτερου τμήματος της «Σχολής Αφηγηματικής Τέχνης Κύπρου».

Το συνολικό πρόγραμμα διαρκεί 18 μήνες (450 διδακτικές ώρες) και άλλες 150 προαιρετικές που περιλαμβάνουν την εκπόνηση πτυχιακής εργασίας και παρουσίασης.

Οι τέσσερεις κύκλοι που συναποτελούν το πιο πάνω συνολικό πρόγραμμα είναι ανεξάρτητοι. Με το τέλος του Α’ κύκλου οι μαθητές θα έχουν τη δυνατότητα να προχωρήσουν στο Β’ κύκλο (και ούτω καθεξής).

Απαραίτητη η προ-εγγραφή και η καταβολή της προκαταβολής πριν από την έναρξη των μαθημάτων. Παρακαλώ επικοινωνήστε άμεσα για λεπτομέρειες.

Τα μαθήματα θα διεξάγονται στο Μουσείο Το Πλουμιστό Ψωμί (Γρηγόρη Αυξεντίου 9, 3021 Λεμεσός).

Η «Σχολή Αφηγηματικής Τέχνης» λειτουργεί στην Αθήνα από το 2008 και στην Κύπρο από το 2014. Είναι εργαστήριο δια βίου μάθησης, άτυπης εκπαίδευσης και οι εκπαιδευόμενοι έχουν την ευκαιρία να προσεγγίσουν πολύπλευρα την Αφηγηματική Τέχνη σε εφαρμοσμένο και θεωρητικό επίπεδο. Απευθύνεται σε κάθε ενήλικα που αγαπά τις ιστορίες και τον προφορικό λόγο, που επιθυμεί να ασχοληθεί με την αφήγηση να εμπλουτίσει με αυτή την καθημερινή του ζωή ή να την εφαρμόσει για καλύτερα αποτελέσματα στην υπάρχουσα εργασία του, αλλά και να αποφασίσει να ασχοληθεί με αυτή αποκλειστικά ή παράλληλα με άλλες επαγγελματικές δραστηριότητες.

Τα μαθήματα θα διδάξουν γνωστοί αφηγητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό και εισηγητές από την Κύπρο μεταξύ των οποίων ο Γιώργος Ευγενικός, η Ανθή Θάνου, η Ελένη Αχιλλέως, η Μαρία Βλαχάκη, η Μαρία Βραχιονίδου, η Σαββίνα Γιαννάτου, η Στέλλα Κασσιμάτη, η Στέλλα Βοσκαρίδου Οικονόμου, η Χλόη Μελίδου, ο Αντώνης Ανδρουλιδάκης και άλλοι.

Θα γίνεται τουλάχιστον ένα Παρασκευο-σαββατοκυρίακο το μήνα, εκτός εορτών και επίσημων αργιών.

Όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν, θα πρέπει να είναι ενήλικες.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στην διεύθυνση (e-mail): info@technodromio.org ώστε να τους αποστείλουμε ηλεκτρονικά έντυπο με περισσότερες πληροφορίες και την αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να λάβετε και στις ιστοσελίδες:
http://technod.wix.com/afigisi
www.e-mythos-school.blogspot.gr
www.technodromio.org